Csapongások az orosz zene világában külföldiként, külföldről

Inosztranyec

Inosztranyec

Can you help falling in love?

Diana Ankudinova újra emlékezeteset énekelt

2021. október 02. - Inosztranyec

Kedvencem újra nagyot alkotott. Illetve nem csak ő... Kezdetekben ott volt Elvis, aki sikerre vitte a dalt. Aztán valaki, valahol csinált a több évtizedes témából egy "dark", moll átiratot (Youtube-on megtalálható).
Aztán jön egy orosz TV-show (9 résztvevő énekes, akik egymást értékelik), amiben Diana részt vesz, és feladatul kapja, hogy egy Grammy-díjazott dalt adjon elő. A dal a Can't help falling in love lesz, ami Elvis révén volt Grammy díjazott. A csapat pedig nem az eredeti szerzeményre épít, hanem az említett "dark" átíratra. A dal sorainak nagy része ebben a verzióban mellőzve lett.

dc7.png


Diana pedig előbukkan a sötétből, énekel mélyet, énekel magasat, és a végén bekapcsolja az utánégetőt, vulkánt, vagy nem is tudom mit....
dc0.pngdc3.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ezzel felébresztette ezt a blogot. Felébresztett sokakat a világon. A "Király" vajon felébredt egy picikét?

A 3 perces masszív produkció itt látható: Can’t Help Falling in Love - Диана Анкудинова | "Грэмми"

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://inosztranyec.blog.hu/api/trackback/id/tr2316706410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása